Golfskole Bacelo Costa Ballena

Cadiz, Spanien  6 -13 november 2018

Ophold

Vi bor på det nyrenoverede 4 stjernede Barcelo Costa Ballena Resort, der ligger direkte ud til Atlanterhavet og Costa Ballena Ocean GC.
Her finder vi 228 værelser alle med udsigt til golfbanen. Værelser har alle moderne faciliteter. Her er dejlig restaurant og en hyggelig bar. Opholdet er med Semi all inclusive!
Den flotte Spa kan stærkt anbefales. I det store område findes saunaer, bade, et større svømmebassin mm. Mangeartede spabehandlinger kan bestilles – mod betaling. Dette kan klart anbefales efter en dag på banen!

Opholdet er med Semi-All inclusive, der dækker lokale alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevare imellem kl. 17.00-23.00

Golf

Vi spiller på Costa Ballena Ocean Golf Club, der er designet af José Maria Olazabal.
De 27 huller og 9 hullers kortbane kan spilles af både begyndere og scratch-spillere. Banerne er forholdsvis flade og har enkelte huller ud til kysten.
Der er omfattende træningsfaciliteter, hvor alle spillets facetter kan øves. Her er også selvstændigt klubhus med proshop, mindre fitness lokale, omklædningsfaciliteter, restaurant og bar.
Banerne og faciliteterne bruges ofte af flere landes golflandshold og har tidligere været vært for Europa Tourens kvalifikationsrunde.

Rota & Cadiz

Tæt ved resortet og golfbane findes den hyggelige by Rota, med havnemiljø, små lokale barer og restauranter – kort sagt uberørt spansk livsstil!

Ekstra

På fridagen er der mulighed for at deltage i en udflugt.
Det kunne for eksempel være en tur til Cadiz med katemaranfærgen fra Rota. Byen oser af charme og byder på flot arkitektur, middelalderstemning og høj gastronomi.

Baceló Costa BallenaGolfskole Baceló Costa Ballena

DKK 10.295

ialt

Flyrejsen Billund/Sevilla retur med DAT

Udrejse tirsdag 6 november Billund-Sevilla 08:00-11:30
Hjemrejse tirsdag 13 november Sevilla-Billund 13:00-16:30

  • Flyrejsen til Sevilla t/r
  • Transport af golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Semi-All inclusive
  • 5 runder golf Costa Ballena Ocean Golf Club
  • Transfer fra/til lufthavn og resort
  • Træningsbolde og range 5 dage & fri trolley
  • Match med Præmier
Rejsen arrangeres i samarbejde med green2green