Matchtur Nuevo Portil

Huelva, Spanien  18 – 25 februar 2020

Nuevo Portil

Hotel Nuevo Portil Golf har en egen charme. Opholdet er i dobbeltværelser af god standard. De 68 værelser har sove/opholdsrum, flot badeværelse, tv, hårtørre, minibar, pengeskab og terrasse/balkon med udsigt til golfbanen eller poolområdet. Til rådighed er frit internet/ wifi overalt, fri parkering, udendørs svømmebassin. Endvidere har hotellets gæster fri adgang til et mindre Spa Center med sauna, dampbad mm – diverse behandlinger kan bestilles mod betaling.

Opholdet er med halvpension, morgenmad og middag,  Alle måltider og drinks indtages i stedets “Restaurante Albatros” og baren “Nineteenth”. Der er også  A la Carte i “Restaurante Enebrales”. I den mindre by Nuevo Portil, ca. 2km væk, ligger et godt supermarked og enkelte forretninger. I gå-afstand ved hul 2 findes også en Irsk Pub mm.

Golf

Golfspillet er på stedets egen golfbane Golf Nuevo Portil, der ligger lige uden for døren og er en del af resortet. Banen har en fin standard, med udfordringer for en hver og den skønne natur med forskellige udsigter over Atlanterhavet kan nydes i fulde drag. På visse huller kommer man lidt tæt på bebyggelse og man skal måske gemme driveren væk!

Der er en lille proshop, omklædningsfaciliteter – og udmærkede træningsfaciliteter.
Ugen byder på fri golf alle 7 dage, med gratis trolley og der arrangeres 5 matcher i løbet af ugen.
Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform. Matcherne kan være – par – hold – individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller.
Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen. Starttider og holdsammensætning oplyses af matchleder/pro Carsten Klingenberg på resortet og selvfølgelig er der præmier til de bedste.
På denne tur er der også 5 dage med mulighed for undervisning, så skulle svinget drille i løbet af ugen, er der rig mulighed for at få tilrettet dette 🙂

Matchtur Nuevo PortilGolf Nuevo Portil

DKK 7.295

ialt

Flyrejsen Billund-Sevilla med DAT

Udrejse tirsdag 18 feb BLL-SVQ 08:00-12:00
Hjemrejse tirsdag 25 feb SVQ-BLL 12:35-16:40

  • Flyrejsen til Sevilla t/r
  • Transport af golfbag
  • 7 nætter i 2-værelses lejlighed
  • Halvpension
  • 7 runder golf på Golf Nuevo Portil
  • Transfer fra/til lufthavn og resort
  • Træningsbolde og range 5 dage
  • 5 matchdage med præmier
Tilmelding her
Rejsen arrangeres i samarbejde med green2green