DENIA MARRIOTT
LA SELLA GOLF RESORT & SPA
8-15 JUNI 2021

Matchtur

Tag på matchtur til Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa med 3 X 9 huller i international klasse. Jeg står klar til at lede både træning og hyggelige matcher. Opholdet er med halvpension inkl. drikkevarer til aftensmaden – (5 genstande per person per middag)
Så 5 dage med golf, matcher, afslapning, sol og varme, dejligt hotel og flot golfbane er det der er i vente på denne tur.
Der er plads til 24 golfspillere i alt. Rejsen gennemføres ved minimun 10 deltagere.

Hotellet

Hotellet har i 2019 gennemgået en større renovering og fremstår nu i lyse og moderne farver. Hotellet har en unik beliggenhed i udkanten af Montgó Nationalpark og blot 10 min. kørsel den charmerende by Denia. De 186 værelser er alle store, nydelige og råder alle de nødvendige bekvemmeligheder.
Denia La Sella har selvfølgelig også et spa – og wellnessområde samt et fitnessrum. Der findes sauna, dampbad, jacuzzi med mere. Spa´en tilbyder massage, behandlingsrum samt skønhedssalon. Bemærk at adgang til Spa- og poolområdet er imod gebyr.
Hotellet råder over to restauranter. Hovedrestauranten hedder Brasserie Montego og her serveres morgenmaden og buffetmiddagene til aften. Derudover råder hotellet over Thai Restauranten Segaria. Her kan nydes en kulinarisk oplevelse til aften og det kan desuden bestilles hjemmefra.
Hvis man ønsker at opleve yderligere restauranter, kan det varmt anbefales at besøge byen Denia. Her findes flere Michelin restauranter. Både dem med stjerner og de anbefalede, hvor man ofte kommer langt for få penge i Spanien.

Golf & Undervisning

Golf spilles på La Sella Golf, der er resortets egen golfbane fra 1991. La Sella Golf er kendt for høj international klasse, herunder afvikling af Ladies European Tour og Spanish Ladies Championship. Banen har 27 huller og de 3 gange 9 huller giver varierende og spændende kombinationer i et forholdsvis fladt terræn, så buggy er ikke nødvendig.
Glemmes skal ikke den skønne natur – udsigten til Segaria bjergene, naturparken El Montgó, masser af appelsin-, oliven- og mandeltræer.

Der arrangeres 5 dage med spændende matcher. Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform.
Matcherne kan være – par – hold – individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller. Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen.
Starttider og holdsammensætning oplyses af matchleder Carsten Klingenberg på resortet og selvfølgelig er der præmier til de bedste.
På denne tur er der 4 dage med mulighed for undervisning så skulle svinget drille i løbet af ugen, er der rig mulighed for at få tilrettet dette 🙂

Pris & Tilmelding

BILLUND-ALICANTE

Tidspunkter er på vej 🙂

  • Flyrejsen til Alicante t/r inkl. transport af golfbag.
  • 7 nætter i dobbeltværelse med halvpension.
  • 5 dages golf på La Sella Golf inkl. trolley
  • Transfer fra/til lufthavn og resort
  • 5 matchdage med præmier
  • 4 dage med undervisning
  • Frie rangebolde på spilledagene
Pris kr. 10.795.-
(tillæg for enkeltværelse kr. 1750.-)
Tilmelding her