Skip to main content

Golftur til El Rompido 
The Hotel.

7-14 marts 2023
(Fra Billund)

Matchtur

Tag på matchtur til El Rompido The Hotel som er et komplet golfresort med 2 golfbaner.  Jeg står klar til at lede både træning og hyggelige matcher. Så 7 dage, 5 med golf, matcher, afslapning, sol og varme, dejligt hotel og 2 flote golfbaner er det der er i vente på denne tur.
Der er plads til 24 golfspillere i alt. Rejsen gennemføres ved minimun 12 deltagere.

Hotellet

El Rompido The Hotel er et komplet golfresort med 2 golfbaner, der begge ligger i et yderst naturskønt område. Opholdet er i dobbeltværelser af høj standard. De 196 værelser har sove/opholdsrum, flot badeværelse, tv, aircondition, hårtørrer, minibar, pengeskab. Alle værelser har ligeledes tilknyttet balkon og udsigt. Til rådighed er også frit internet og fri parkering, samt både uden- & indendørs svømmebassin mm.

Opholdet er med Semi All Inclusive – morgenmad og middag, samt drikkevarer fra 17.00 til 24.00. Måltider og drinks indtages i stedets restaurant Binidali og barerne La Galea og Son Saura. Semi All Inclusive gælder ikke i lejlighedskomplekset The Club, i golfklubben eller på golfbanerne. Kun 100 meter fra hotellets reception, ligger der i øvrigt et lille supermarked.

Golf & Undervisning

Golfspillet er på El Rompido North og El Rompido South. Begge lige uden for døren. De har høj kvalitet, med udfordringer for en hver og den skønne natur med forskellige udsigter over Atlanterhavet kan nydes i fulde drag. Der er et selvstændigt klubhus med proshop, restaurant, omklædningsfaciliteter – dertil træningsfaciliteter ved begge golfbaner. Det er endvidere muligt at opbevare golfudstyret i klubhuset hele ugen – mod en lille symbolsk betaling.

I området findes flere golfbaner af god kvalitet – nævnes skal især La Monacilla (Olazabel design) eller Quinta do Vale og Monte Rei i Portugal.
Sidst nævnte er ved utallige kårringer blev udnævnt som Portugals bedste golfbane.

Der arrangeres 5 dage med spændende matcher. Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform.
Matcherne kan være – par – hold – individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller.
Starttider og holdsammensætning oplyses af matchleder Carsten Klingenberg på resortet og selvfølgelig er der præmier til de bedste.
På denne tur er der 4 dage med mulighed for undervisning så skulle svinget drille i løbet af ugen, er der rig mulighed for at få tilrettet dette 🙂

Pris & Tilmelding

BILLUND-SEVILLA

Udrejse tirsdag 7 marts Billund kl. 09:00 – Sevilla kl. 12:30
Hjemrejse tirsdag 14 marts Sevilla kl. 13:30 – Billund kl. 17:00

  • Flyrejsen til Sevilla t/r inkl. transport af golfbag.
  • 7 nætter i dobbeltværelse med Semi All Inclusive.
  • 5 dages golf på El Rompido North og South.
  • Transfer fra/til lufthavn og resort.
  • 5 matchdage med præmier.
  • 4 dage med undervisning og rangebolde.
Pris kr. 12.795.-
(tillæg for enkeltværelse kr. 1195.-)
Tilmelding her
Close Menu

Golfprofessionel
Carsten Klingenberg
ck@crkgolf.dk
+45 31 22 21 22

© Golfprofessionel Carsten Klingenberg