Golftur til El Rompido 
The Club.

28 sept-5 okt 2021
(Fra Billund)

Matchtur

Tag på matchtur til The Club som er en del af El Rompido resortet med nærliggende hotel og 2 fremragende golfbaner. Opholdet er i rummelige lejligheder med All Inclusive – så her får du meget for pengene. Jeg står klar til at lede både træning og hyggelige matcher. Så 7 dage, 5 med golf, matcher, afslapning, sol og varme, dejligt hotel og 2 flote golfbaner er det der er i vente på denne tur.
Der er plads til 24 golfspillere i alt. Rejsen gennemføres ved minimun 12 deltagere.

Hotellet

Opholdet er i 39. kvm store 2-værelseslejligheder af god standard. I de 185 lejligheder findes stue, soveværelse, et fint badeværelse, køkkenfaciliteter, tv, air-condition, hårtørre – og tilhørende terrasse. Til rådighed er også fri parkering, udendørs svømmebassin og gratis internetadgang. I øvrigt er stranden kun 2km væk og på resortet ligger et supermarked – blot 100 meter fra receptionen.
Det er således muligt at nyde All Inclusive på The Club næsten uafbrudt – fra 07.00 morgen til 23.00 aften. Bemærk dog, at All Inclusive gælder på Precise Resort El Rompido – The Club og ikke på Precise Resort El Rompido – The Hotel, El Rompido Golf Club eller på golfbanerne.
Falder golfspillet på El Rompido golfbanerne sammen med frokosten er det muligt, at bestille en lille frokostpakke – ved ankomsten eller 1 dag før spilledagen senest kl.19.00 i receptionen på The Club. Man kan også spise godt fra morgenstunden eller benytte sig af mulighederne for sandwich, hamburgers før eller efter spil i den åbne bar.
Stedets All Inclusive gælder morgenmad, frokost, middag og snacks (sandwich, hamburger mm) og alle drikkevarer – bemærk dette lokale spiritus brands. Måltider og drinks indtages i stedets restaurant Atalis og barerne Macarella samt Binibeca.

Golf & Undervisning

Golfspillet er på El Rompido North og El Rompido South. Begge lige uden for døren. De har høj kvalitet, med udfordringer for en hver og den skønne natur med forskellige udsigter over Atlanterhavet kan nydes i fulde drag. Der er et selvstændigt klubhus med proshop, restaurant, omklædningsfaciliteter – dertil træningsfaciliteter ved begge golfbaner. Det er endvidere muligt at opbevare golfudstyret i klubhuset hele ugen – mod en lille symbolsk betaling.

I området findes flere golfbaner af god kvalitet – nævnes skal især La Monacilla (Olazabel design) eller Quinta do Vale og Monte Rei i Portugal.
Sidst nævnte er ved utallige kårringer blev udnævnt som Portugals bedste golfbane.

Der arrangeres 5 dage med spændende matcher. Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform.
Matcherne kan være – par – hold – individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller. Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen.
Starttider og holdsammensætning oplyses af matchleder Carsten Klingenberg på resortet og selvfølgelig er der præmier til de bedste.
På denne tur er der 4 dage med mulighed for undervisning så skulle svinget drille i løbet af ugen, er der rig mulighed for at få tilrettet dette 🙂

Pris & Tilmelding

BILLUND-SEVILLA

Udrejse tirsdag 28 sept Billund kl. 0800 – Sevilla kl. 1200
Hjemrejse tirsdag 5 okt Sevilla kl. 1235 – Billund kl. 1640

  • Flyrejsen til Sevilla t/r inkl. transport af golfbag.
  • 7 nætter i dobbeltværelse med All Inclusive.
  • 5 dages golf på El Rompido North og South
  • Transfer fra/til lufthavn og resort
  • 5 matchdage med præmier
  • 4 dage med undervisning
Pris kr. 9.995.-
(tillæg for enkeltværelse kr. 1090.-)
Tilmelding her