Skip to main content

Golftur til Elba Costa Ballena

4-11 april 2023
(Fra Billund)

Golftur

Golfrejsen er en kombineret match/undervisnings tur.
Opholdet byder på 5 dage med golf , med en ny match hver dag, hvor der selvfølgelig er fine præmier.
der er undervisning 4 gange i ugens løb, inklusive træningsbolde, så ønsker man at få tilrettet svinget eller skulle det drille i løbet af ugen, er der rig mulighed for at få det på plads igen. Der er plads til 24 golfspillere i alt. Rejsen gennemføres ved minimun 12 deltagere.

Tæt ved resort og golfbane findes den hyggelige by Rota, med et typisk spansk bymiljø. Her står tiden stille når man besøger de små lokale barer og restauranter – kort sagt uberørt spansk livsstil! Prøv også færgen til Cadiz og oplev denne spændende storby. Der er også masser af natur – anlagte smukke parker og haver.

Hotellet

Resortet er bygget i andalusisk stil og alle 234 værelser har udsigt til golfbanen eller havet – samt selvfølgelig de nødvendige moderne faciliteter, satellit tv, boks, internet, hårtørre, minibar – og enten balkon eller terrasse.
Her er også den indbydende GADES buffetrestaurant og Lobby Bar. Om sommeren råder resortet tillige over egen Beach Club og Pool Bar. Opholdet er med halvpension og madtemaet skifter jævnligt.

Golf & Undervisning

Udenfor hotellet ligger Costa Ballena Ocean Golf Club er designet af Jose Maria Olazabal og kan spilles af både begyndere og scratch spillere. Banen er forholdsvis flad og undervejs spilles der helt ud til kysten.
Udover de 27 huller – der har været vært for Europa Tourens kvalifikationsturnering siden 2005 – findes en overraskende god 9 huls par 3 bane, der absolut bør spilles. Desuden er træningsfaciliteterne er helt i top – de er svære at finde bedre andre steder!

Opholdet byder på 5 dage med golf med fri trolley og med en ny match hver dag.
Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform. Matcherne kan være – par – hold – individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller.
Starttider og holdsammensætning oplyses af Carsten Klingenberg på resortet, og selvfølgelig er der præmier til alle matcherne.
Der er undervisning 4 gange i ugens løb, inklusive træningsbolde, så ønsker man at få tilrettet svinget eller skulle det drille i løbet af ugen, er der rig mulighed for at få det på plads igen. 🙂

Pris & Tilmelding

Udrejse tirsdag 4 april BLL-SVQ 09:00-12:30
Hjemrejse tirsdag 11 april SVQ-BLL 13:30-17:00

  • Flyrejsen Billund til Sevilla med Atlantic Airways
  • Transport af golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension
  • 3 x adgang til Club Thalasso Spa
  • 5 runder golf, 18 huller, på Costa Ballena Ocean GC
  • Fri trolley
  • Undervisning inklusiv rangebolde – 4 dage
  • Gratis shuttlebus mellem resort og golfklub
  • Transfer mellem Sevilla lufthavn og resort

Pris kr.11.495.-
(tillæg for enkeltværelse kr. 1650.-)

Tilmelding her
Close Menu

Golfprofessionel
Carsten Klingenberg
ck@crkgolf.dk
+45 31 22 21 22

© Golfprofessionel Carsten Klingenberg