Golftur til Fairplay
Golf & Spa Resort

15-22 oktober 2022
(Fra Billund)

Golftur

Resortet ligger i Sydspanien, nærmere bestemt i hjertet af Provencia de Cadiz. Fairplay er et et idyllisk resort, på en mindre bjergtop midt i smuk natur og med fantastiske udsigter over rismarkerne. Stedet er oplagt til afslapning og golf i disse eksklusive omgivelser.

Golfrejsen er en kombineret match/undervisnings tur. Opholdet byder på 5 dage med golf , med en ny match hver dag, hvor der selvfølgelig er fine præmier.
Der er undervisning 4 gange i ugens løb, inklusive træningsbolde, så ønsker man at få tilrettet svinget eller skulle det drille i løbet af ugen, er der rig mulighed for at få det på plads igen.

Starttider alle spilledage kl. 1000 (dog en dag kl. 11). Træningstider og holdsammensætning oplyses af Pro Carsten Klingenberg på resortet.

Fridagen kan nydes på egen hånd, med ekstra golf eller udflugt – mod tillæg. Fra hotellet er der desuden kun en times kørsel til Cadiz centrum, en ægte kulturperle der kan opleves på fridagen. Vi anbefaler også en udflugt til Vejer de la Frontera, en herlig spansk by, indenfor anstændig kørsels af resortet. Her er små hyggelige gader med butikker og cafeer.

Glæd dig til en skøn uge med god golf og godt humør!

Hotellet

Hotellet er indrettet i en klassisk andalusisk stil og har i alt 134 dejlige store og lyse værelser. Her findes desuden tre restauranter, udendørs pool, fitnesscenter og en fantastisk spa. Hele resortet har gennemgået en større renovering, der har resulteret i et sammenhængende golf resort af høj kvalitet. Tæt ved Fairplay ligger byen Benalup. Her er hverdagen beroligende i form af den afslappede og velkendte andalusiske væremåde. Tiden står stille og vi her kan man se livet med en espresso eller en iskold cerveza. Fra hotellet er der desuden kun en times kørsel til Cadiz centrum. Bestemt et besøg værd på din fridag!

Golf & Undervisning

Resortet har sin egen 18 hullers bane, der spilles i et fantastisk smukt naturområde. Et dejligt centrum i denne golfrejse. Disse 18 huller byder på fantastiske udsigter over La Laguna og naturreservatet Arcornocales Natural Park. Der er desuden også gode træningsfaciliteter og proshop, med driving range, putting green og short game areal. Da resortet gennemgik den store renovering, valgte man i samme ombæring at give banen et markant løft. Dette ses nu ved den høje kvalitet på anlægget, og alle greens er desuden ændret til Bermuda græs. Mange af banens huller byder på flotte udsigter over det smukke landskab. Et eksempel herpå er det korte og drilske hul 10 (par 3).

Opholdet byder på 5 dage med golf, med en ny match hver dag.
Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform. Matcherne kan være – par – hold – individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller.
Starttider og holdsammensætning oplyses af Carsten Klingenberg på resortet, og selvfølgelig er der præmier til alle matcherne.
Der er undervisning 4 gange i ugens løb, inklusive træningsbolde, så ønsker man at få tilrettet svinget eller skulle det drille i løbet af ugen, er der rig mulighed for at få det på plads igen. 🙂

Pris & Tilmelding

Udrejse lørdag 15 oktober BLL-SVQ 15:00-18:30
Hjemrejse lørdag 22 oktober SVQ-BLL 19:30-23:00

 • Flyrejsen til & fra Sevilla
 • Transport af golfbag & kuffert
 • 7 nætter i Deluxe dobbeltværelse
 • Halvpension
 • 5 runder golf på Fairplay Golf
 • Trolley
 • 1 x entre til hotellets Spa
 • Undervisning ved Carsten Klingenberg – inklusiv rangebolde
 • Turledelse ved Carsten Klingenberg
 • Matcher med præmier
 • Bustransport mellem lufthavn og resort
 • Pris kr.10.895.-
(tillæg for enkeltværelse kr. 1650.-)
Tilmelding her