HOTEL ISLANTILLA
GOLF RESORT
26 OKTBER - 2 NOVEMBER 2021

Matchtur

Tag på matchtur til det nyrenoverede Doubletree by Hilton Islantilla Golf Resort.
Sevilla lufthavn ligger cirka 1,45 times kørsel fra Islantilla, der ligger 15 km fra grænsen mellem Spanien og Portugal – og tæt ved Atlanterhavet med brede sandstrande.
Islantilla Golf Resort har i 2020 gennemgået en større renovering af hotellets faciliteter og værelser og vil derfor fremstå knivskarpt til denne matchtur. Jeg glæder mig derfor til at byde jer velkommen i de moderne omgivelser!
Der er plads til 24 golfspillere i alt. Rejsen gennemføres ved minimun 12 deltagere.

Hotellet

Resortet har 204 værelser med alle moderne faciliteter. Værelserne er i dejlige lyse farver og moderne indrettet. Alle værelser har tilhørende balkon eller terrasse med udsigt over det omkringliggende område.
Opholdet er med halvpension – morgenbuffet og aftenbuffet, der indtages i resortets restaurant. Der er også inkluderet drikkevarer, øl-vin-vand, til middagene. Temaet for aftenbuffeten skifter flere gange i løbet af ugen, og stedet har fået nyt fokus på madens kvalitet.
På hotellet findes også en meget hyggelig bar og et stort terrasseområde.
I vinterhalvåret er der opvarmet indendørs svømmebassin med tilhørende boblebad. Der findes også en mindre spa- og beauty afdeling, der kan benyttes mod betaling af entre.
I området kan man finde flere lokale seværdigheder. Kun 800m væk fra hotellet finder man den lækre sandsstrand, samt Islantilla Shopping center, hvor man kan finde en god række butikker og få brugt shoppinggenet.

Golf & Undervisning

Islantilla Golf Club har 27 krævende huller, hvor du ofte bør lade driveren blive i golfbagen!
Lige ved resortets hoveddør ligger golfbanens klubhus samt hul 1, 10 og 19, der er startsted for de tre 9-hullers sløjfer.
Golftræningsfaciliteterne ligger lige bag hotellet også og består således af 65 udslagssteder, dels overdækket, dels på græs,
endvidere putting green og indspilsgreen med 3 bunkers.

Ugen byder på fri golf i 5 dage, med gratis trolley
Der arrangeres 5 dage med spændende matcher.
Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform. Matcherne kan være – par – hold – individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller.
Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen. Starttider og holdsammensætning oplyses af matchleder Carsten Klingenberg på resortet og selvfølgelig er der præmier til alle matcherne.
På denne tur er der også 4 dage med gratis undervisning inklusive træningsbolde, så skulle svinget drille i løbet af ugen, er der rig mulighed for at få tilrettet dette 🙂

Pris & Tilmelding

Udrejse tirsdag 26 Oktober BLL-SVQ 08:00-12:00

Hjemrejse tirsdag 2 November SVQ-BLL 12:35-16:40

  • Flyrejsen til Sevilla t/r inkl. transport af golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse med halvpension
  • 5 dages fri golf på Islantilla Golf inkl. trolley
  • Transfer fra/til lufthavn og resort
  • 5 matchdage med præmier
  • 4 dage med undervisning inkl træningsbolde.
  • Tee times alle dage fra kl. 10:00
Pris kr.9.495.-
(tillæg for enkeltværelse kr. 1200.-)
Tilmelding her