Nuevo Portil Golf

Med halvpension

Hyggeligt Hotel

I gå afstand fra Atlanterhavet

Spændende golfbane

En god ide er, at lade driveren blive i bagen ind imellem

5 matchdage

Med fine præmier

Undervisning

Mulighed for undervisning 5 dage

MATCHTUR TIL NUEVO PORTIL, SPANIEN

9-16 november 2021

Tag på matchtur til det lille hyggelige Hotel Nuevo Portil Golf beliggende mellem El Rompido og Huelva, tæt ved stranden og med egen 18-hullers golfbane. Carsten står klar til at lede både træning og hyggelige matcher. Opholdet er med halvpension.
Så 7 dage med afslapning, forårssol, dejligt hotel, flot golfbane – og fri golf, halvpension, 5 matcher – alt sammen til en skarp pris.
Pro og matchleder er Carsten Klingenberg fra Birkemose Golf Club.
Der er plads til 28 golfspillere i alt. Rejsen gennemføres ved minimun 12 deltagere.

Hotellet

Hotel Nuevo Portil Golf har en egen charme. Opholdet er i dobbeltværelser af god standard. De 68 værelser har sove/opholdsrum, flot badeværelse, tv, hårtørre, minibar, pengeskab og terrasse/balkon med udsigt til golfbanen eller poolområdet.
Til rådighed er frit internet/ wifi overalt, fri parkering, udendørs svømmebassin. Endvidere har hotellets gæster fri adgang til et mindre Spa Center med sauna, dampbad mm – diverse behandlinger kan bestilles mod betaling.
Alle måltider og drinks indtages i stedets “Restaurante Albatros” og baren “Nineteenth”. Der er også A la Carte i “Restaurante Enebrales”. I den mindre by Nuevo Portil, ca. 2km væk, ligger et godt supermarked og enkelte forretninger. I gå-afstand ved hul 2 findes også en Irsk Pub mm.

Golf

Golfspillet er på stedets egen golfbane Golf Nuevo Portil, der ligger lige uden for døren og er en del af resortet. Banen har en fin standard, med udfordringer for en hver og den skønne natur med forskellige udsigter over Atlanterhavet kan nydes i fulde drag.
På visse huller kommer man lidt tæt på bebyggelse og man skal måske gemme driveren væk! Der er en lille proshop, omklædningsfaciliteter – og udmærkede træningsfaciliteter.

Golf & Undervisning

Ugen byder på fri golf alle 7 dage, med gratis trolley.
Der arrangeres 5 dage med spændende matcher. Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform.
Matcherne kan være – par – hold – individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller. Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen.
Starttider og holdsammensætning oplyses af matchleder Carsten Klingenberg på resortet og selvfølgelig er der præmier til de bedste.
På denne tur er der 5 dage med mulighed for undervisning så skulle svinget drille i løbet af ugen, er der rig mulighed for at få tilrettet dette 🙂

Pris & tilmelding

FLYREJSEN BILLUND-SEVILLA T/R

Udrejse tirsdag 9 november BLL-SVQ 08:00-12:00

Hjemrejse tirsdag 16 november SVQ-BLL 12:35-16:40

  • Flyrejsen til Sevilla t/r inkl. transport af golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse med halvpension
  • 7 dages fri golf på Nuevo Portil Golf inkl. trolley
  • Transfer fra/til lufthavn og resort
  • 5 matchdage med præmier
  • 4 dage med undervisning inkl træningsbolde.
  • Tee times alle dage fra kl. 10:00
Pris kr. 8295.
(tillæg for enkeltværelse kr. 950.-)
Tilmelding her