Playa Granada Club Resort & Spa

Med All Inklusive

DESVÆRRE AFLYST

Dejligt Holtel

Med All Inklusive

God Golfbane

Kan spilles af alle

Udflugt

Eksempelvis Alhambra

Matchtur

Med fine præmier og mulighed for undervisning

MATCHTUR TIL PLAYA GRANADA, SPANIEN

27 oktober - 3 november 2020

Tag på matchtur til Playa Granada Club Resort & Spa hvor du finder alt, hvad du skal bruge til en fantastisk golf matchtur med dem, du holder af. Bemærk at denne tur er med All Inklusive
Udover golfen kan varmt anbefales Granada by, som blot ligger 30 minutters kørsel fra hotellet. Her skal man naturligvis opleve det storslåede “røde slot” Alhambra. Den nærliggende Motril er en ret stor by med omkring 50.000 indbyggere og byen har et stort havne område. Du finder også både en fiskerihavn og lystbådehavn. Hovedattraktionen i Motril er byens rådhus, en imponerende barok stils bygning som blev bygget i 1631. Du kan også besøge Casa de Las Palmas som er en velbevaret sukkerrørs mølle fra 16 hundrede tallet.
Pro og matchleder er Carsten Klingenberg fra Birkemose Golf Club.
Der er plads til 20 golfspillere i alt. Rejsen gennemføres ved minimun 12 deltagere.

Hotellet

På Playa Granada Club Resort & Spa finder du alt, hvad du skal bruge til en afslappende golfferie med dem, du holder af.
Hotellet ligger direkte ud til en dejlig sandstrand, hvor du kan slappe af på en behagelig solseng med en god bog.
Hotellets 329 værelser ligger spredt i mindre bygninger i en stor, velholdt have. De største værelser kan rumme op til 4 personer, og du har mulighed for at bestille et værelse med havudsigt.

Golf

Golf Los Moriscos er en 18-hullers Links golfbane for alle niveauer af golfspillere og giver maksimal glæde. Dens privilegerede beliggenhed ved en af de bedste strande i Granada gør det til et paradis for golf.
Et let og dynamisk design giver spilleren mulighed for at gennemføre golfens runde i gennemsnit på 4 timer. Det er delvis beliggende på stranden, hvilket giver mulighed for at nyde en spektakulær udsigt over Middelhavet og skisportsstedet Sierra Nevada, en oplevelse, der giver dig mulighed for at betragte de unikke og uovervindelige landskaber, i kontrast til havet og bjergene.
Los Moriscos er en golfbane, der er flad og let at gå. Runden giver dig mulighed for at følge din egen strategi, hvis du risikerer at få nogle hits, får du den ønskede belønning. Der er 63 meget beskyttede bunkere langs banen.

Golf & Undervisning

Ugen byder på golf i 5 dage på Los Moriscos.
Der arrangeres 5 dage med spændende matcher. Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform.
Matcherne kan være – par – hold – individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller. Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen.
Starttider og holdsammensætning oplyses af matchleder Carsten Klingenberg på resortet og selvfølgelig er der præmier til de bedste.
På denne tur er der 4 dage med mulighed for undervisning så skulle svinget drille i løbet af ugen, er der rig mulighed for at få tilrettet dette 🙂

Pris & tilmelding

FLYREJSEN BILLUND-MALAGA MED NORWEGIAN

Udrejse tirsdag 27 oktober BLL-APG 11:00-14:45

Hjemrejse tirsdag 3 november APG-BLL 15:30-19:15

  • Flyrejsen til Malaga t/r inkl. transport af golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse med All Inclusive
  • 5 dages golf på Los Moriscos Golf
  • Transfer fra/til lufthavn og resort
  • 5 matchdage med præmier
  • 4 dage med undervisning inkl træningsbolde.
Pris kr. 9.395.-
(tillæg for enkeltværelse kr. 1500.-)